Όραμα

Οι ρυθμοί εργασίας στον κλάδο του μαρμάρου σήμερα, κινούνται σε ιλιγγειώδεις ταχύτητες, έχοντας πολλές φορές ως αποτέλεσμα το να θυσιάζονται τα Quality Standards και να χάνεται η προσωπική σχέση με τον πελάτη. Στην EAGLE όμως, μας αρέσει να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Η ανάπτυξη σχέσεων και εμπιστοσύνης με τον πελάτη, η ποιότητα, η παράδοση, η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα, είναι οι βασικές αξίες με τις οποίες πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.
Η πολυετής εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας στον χώρο των μαρμάρων, της παραγωγής και εμπορίας οικοδομικών υλικών, στις υπηρεσίες μεταφορών αλλά και σε πολλούς ακόμα κλάδους που δραστηριοποιούμαστε, το υψηλού επιπέδου know how, το State of Art εργοστάσιο μας αλλά και η πρόσβαση που έχουμε σε μια πολύ μεγάλη γκάμα εξαιρετικών πρώτων υλών, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε ευελιξία, αξιοπιστία, ποιότητα, εμπειρία και μοναδικό customer experience στους πελάτες μας.

 

Στην EAGLE το ‘’όχι’’ δεν αποτελεί επιλογή. Ο πελάτης μας θα ακούσει μόνο λύσεις και επιλογές που να εξυπηρετούν τις ανάγκες του και φροντίζουν για την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία της κάθε παραγγελίας και του κάθε έργου. Στην EAGLE όλα ξεκινάνε και τελειώνουν από την βαρύτητα που δίνουμε στην προσωπική σχέση, καθώς θεωρούμε ότι είναι ότι πολυτιμότερο για μια υγιή συνεργασία. Για αυτό τον λόγο, στην EAGLE οι πελάτες μας θα βρούνε έναν συνεργάτη εμπιστοσύνης, ανθρώπινο δυναμικό με τεράστια γνώση στο μάρμαρο και τα λοιπά υλικά, αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπουν στον αρχιτέκτονα να εξαντλήσει την δημιουργικότητα του. Αυτό που μας διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες μαρμάρου, είναι η ισχυρή μας θέληση να προσαρμοστούμε εμείς στις ανάγκες του πελάτη και όχι το αντίστροφο. Στην EAGLE, κάθε παραγγελία, από λίγα τετραγωνικά μέτρα, μέχρι project δεκάδων χιλιάδων μέτρων, αντιμετωπίζονται εξίσου σοβαρά και υπεύθυνα. Η εγγύηση ποιότητας της EAGLE που φέρει κάθε project και παραγγελία που αναλαμβάνουμε, όταν ολοκληρώνεται με επιτυχία, είναι και η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς.

 

Πέραν του μαρμάρου και του γρανίτη, στην EAGLE ο πελάτης/συνεργάτης μας μπορεί να βρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή, εφόσον διαθέτουμε κορυφαία προϊόντα της Marmodom, προϊόντα συσκευασίας, υπηρεσίες μεταφορών, κλπ.

Εργοστάσιο και μηχανολογικός εξοπλισμός

Η διάθεση και το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας στην Eagle, φαίνεται σε κάθε τι που απαρτίζει αυτή την εταιρεία. Μπορεί τα projects και η ποιότητα της δουλειάς μας να μιλάει από μόνη της, όμως για να ολοκληρωθεί ένα έργο, περνάει πρώτα από μια ολόκληρη διαδικασία στις εγκαταστάσεις μας, για τις οποίες έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι. Οι κύριες εγκαταστάσεις της Eagle, καλύπτουν μια συνολική επιφάνεια της τάξεως των 70.000 τετραγωνικών μέτρων, αποτελώντας κόσμημα για τον κλάδο του μαρμάρου. Στις εγκαταστάσεις αυτές τοποθετούνται τέσσερα βασικά τμήματα παραγωγής:

 

 • Γραμμή Επεξεργασίας Όγκων & Γυαλιστικής Πλακών
 • Γραμμή Επεξεργασίας Πλακών & Γυαλιστικής Πλακιδίων
 • Γραμμή επεξεργασίας σε ειδική διάσταση προϊόντων μαρμάρου (cut to size) & Dry Lay
 • Ειδική γραμμή επεξεργασίας ρομποτικών μηχανημάτων για ειδική διαμόρφωση προϊόντων μαρμάρου σε οποιοδήποτε σχεδιασμό

Ο τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικός μας εξοπλισμός περιλαμβάνει:

 

 • 4 τελάρα με 80 λάμες το καθένα με δυνατότητα επεξεργασίας 65 κυβικών μέτρων/ημέρα
 • 1 γυαλιστική πλακών BRETON με δυνατότητα γυάλισης 1200 Μ2 επιφάνειας/ημέρα
 • 1 γυαλιστική πλακιδίων ARENA με δυνατότητα γυάλισης 1200 Μ2 επιφάνειας/ημέρα
 • 1 συρματοκοπή Pellegrini για ειδική επεξεργασία όγκων
 • 1 γραμμή επιρυτήνωσης πλακών με φούρνο
 • 3 αυτόματα CNC ρομποτικά μηχανήματα για ειδική επεξεργασία
 • 1 αυτοματοποιημένο Donatoni CNC κέντρο ειδικής επεργασίας
 • 1 αυτοματοποιημένο Breton 5-αξονικό ρομπότ ειδικής επεξεργασίας 5 αξόνων
 • 2 QD ρομπότ ειδικής επεξεργασίας 7 αξόνων

 

Μηχανολογικός Εξοπλισμός

Οι άρτιες εγκαταστάσεις μας αλλά και ο τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικός μας εξοπλισμός, αποτελούν τα εργαλεία, που μας επιτρέπουν να δουλεύουμε χωρίς απολύτως κανέναν περιορισμό και να μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε έργο.

Ανθρώπινο Δυναμικό

To explore all possibilities that natural stone has to offer, you need the right partner with mindset and capacity to support your inspiration without limitations. At Eagle we know how to work with natural stone in order to maximize its overall value for your project’s benefit and success. We are equipped with well trained work force, specialized machinery that can shape marble in any form according to architect’s imagination, and we have the scalability to support any size of project.

Βιωσιμότητα

Natural stone is Mother Nature’s original green building material. It is neither bonded together by petroleum based resins nor a technical product. Natural stone flooring, wall cladding and countertops will not need to be replaced for a long time, are 100% recyclable, do not emit VOCs into your home and can be cleaned with Ph-neutral dish detergent. After all, what can be greener than a product that comes directly from the earth?

Eagle is committed to focus on green initiatives and green policies by monitoring and reducing consumption levels, converting environmental efforts into cost-reduction and revenue generating opportunities whilst promoting the corporate and social responsibilities mandate contained below. Our CSR policy is supported by all employees who will assist in identifying and implementing eco-friendly policies.

Υγιεινή και Ασφάλεια

Eagle operates to the very highest safety standards. We recognize that this is a high-risk business so everyone at Eagle, whether on quarries or production plants is focused on safety.

The manufacturing industry rightly demands stringent safety procedures. Eagle readily meets these demands and even takes them a step further.
Our health and safety policy goes above and beyond implementing the latest regulations.

Οι Αξίες μας

Η διάθεση και το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας στην Eagle, φαίνεται σε κάθε τι που απαρτίζει αυτή την εταιρεία. Μπορεί τα projects και η ποιότητα της δουλειάς μας να μιλάει από μόνη της, όμως για να ολοκληρωθεί ένα έργο, περνάει πρώτα από μια ολόκληρη διαδικασία στις εγκαταστάσεις μας, για τις οποίες έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι. Οι κύριες εγκαταστάσεις της Eagle, καλύπτουν μια συνολική επιφάνεια της τάξεως των 70.000 τετραγωνικών μέτρων, αποτελώντας κόσμημα για τον κλάδο του μαρμάρου.